A inceput distribuirea de alimente si mancare calda pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile, in timpul epidemiei de Coronavirus

Zeci de pachete cu alimente și porții de mâncare au fost pregătite astăzi pentru a fi distribuite persoanelor vulnerabile, persoanelor de peste 65 de ani care nu mai au voie să iasă din case în această perioadă și nu au nicio rudă, dar și cetățenilor comunei Jilava care sunt izolați la domiciliu și care nu au pe nimeni să-i ajute în asemenea momente.
ℹElefterie Ilie Petre, primarul comunei Jilava: ”Este de datoria noastră, a autorităților locale, să avem grijă de cetățenii noștri aflați în situații speciale și, de aceea am decis ca în această perioadă să le ducem mâncare caldă și alimente. Menționez că persoanele au fost identificate prin Direcția de Asistență Socială. Am mers astăzi, alături de angajații Direcției de Asistență Socială și de agenții de la Poliția Locală la domiciliul mai multor familii și vor mai merge și zilele următoare”.
⚠️Persoanele care nu se pot deplasa în această perioadă ori nu au voie să iasă din case și care nu au rude ori prieteni care să le poată aduce cu alimente pot suna la Poliția Locală, la telefon: 0799757777, pentru a-i ajuta.

❗În cazurile stricte când persoanele nu pot ieși să-și cumpere alimente pot apela la angajații Poliției Locale, care pe baza banilor care li se vor da, vor cumpăra alimentele de care oamenii au nevoie și vor aduce apoi bonul fiscal pentru cumpărăturile făcute.

Posted in Anunturi, Anunturi publice, Asistenta sociala, Biroul Asistenta Sociala, Informatii publice.