REABILITARE, MODERNIZARE ȘI DOTAREA CELOR DOUĂ ȘCOLI DIN COMUNA JILAVA

Lucrări de reabilitare, modernizare și dotare încep la ambele școli din comuna Jilava . Primarul Elefterie Ilie Petre a participat la slujba de sfințire a noilor construcții și s-a asigurat că totul pe șantier este pregătit, ca să se lucreze rapid și bine. La ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ NR.1, investiția este compusă din trei obiective și anume: REABILITAREA ȘI MODERNIZAREA CORP C1 – existent (repararea sageacului, înlocuirea învelitorii cu tablă falțuită prevopsită – 780 mp, înlocuirea jgheaburilor – 155 m și burlanelor – 115m, cu jgheaburi și burlane din tablă prevopsită), EXTINDERE CORP C1 (realizarea unei clădiri cu regim de înălțime parter și un etaj, pentru suplimentarea numărului de elevi care pot învăța în același timp în școală, evitând astfel învățarea în mai multe schimburi, suprafața utilă – 746.70 mp) și RELOCAREA TERENULUI DE SPORT (cu suprafața de joc cu dimensiunile de 17 m x 36 m, va fi împrejmuit cu plasa de protecție pe o înalțime de 4 m, susținută de stalpi metalici. Va fi dotat cu două porți de fotbal, două coșuri de baschet mobile și un fileu de volei detașabil).

La ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ NR.2, din comuna Jilava, investiția este compusă din două obiective, și anume: REABILITARE ȘI MODERNIZARE CORP C1 (reabilitarea termică a anvelopei prin montarea unui termosistem pe fațade, montarea unei termoizolații peste planșeul de peste parter și înlocuirea tâmplăriei exterioare) și EXTINDERE CORP C1 (este propusă realizarea unei clădiri cu regim de înălțime parter și un etaj, suprafața utilă – 707.53 mp, unde vor exista săli de clasă, cabinet metodic, grupuri sanitare și spații tehnice).
“Îmi doresc ca toți copiii din comuna noastră să învețe în condiții bune și asigur cadrele didactice și conducerea unităților de învățământ din comuna Jilava de tot sprijinul meu”, a declarat primarul Elefterie Ilie Petre.

Posted in Anunturi, Anunturi publice, Institutii de invatamant.