Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sanatate pentru toti

De luni, 26 iunie, la etajul 1 de la Policlinica din Jilava se vor efectua consultații optometrice GRATUITE și se vor oferi ochelari GRATUIȚI cu dioptrii sau recomandări către oftalmolog.

👓Consultațiile vor avea loc de luni, 26.07.2023 până vineri, 30.06.2023, între orele 09:00-17:00, la etajul 1 al Policlinicii Jilava (de lângă Parcul Morii)

👓CINE POATE BENEFICIA:
Programul se adresează persoanelor de peste 18 ani, care fac parte din următoarele categorii:
– pensionari cu pensie de maximum 2500 lei (certificare cupon de pensie);
– Persoanele cu dizabilități (certificat handicap);
– Beneficiari de ajutor social/șomaj/pensie de urmaș cu venit cumulat de maximum 2500 lei;
– Persoane cu venit de maximum 2500 lei;
– Familii monoparentale cu venit de maximum 2500 lei per membru de familie;
– Familii cu mai mult de doi copii cu venit de maximum 2500 lei per membru familie;
– persoane lipsite de locuințe și adăpost;

CUM POŢI PRIMI PERECHEA DE OCHELARI GRATUIȚI?

ℹ️Dacă, în urma consultației optometrice, se stabilește că este necesară purtarea ochelarilor de vedere, atunci rețeta optometrică va fi transmisă mai departe.

✅️După ce ochelarii sunt gata, vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Primăriei Jilava de unde vor putea fi ridicați.

ℹ️Campania este organizată de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Primăria Jilava și se adresează locuitorilor din comuna Jilava, dar si cetățenilor care locuiesc în județul Ilfov

❗️IMPORTANT: Pentru a putea fi înscriși, solicitanții sunt obligați să facă dovada apartenenței în categoria grupurilor vulnerabile prin documente care le certifică situația de fapt.

Programarea este obligatorie.

Pentru programări și informații suplimentare sunați la numărul de telefon disponibil pentru programări este: 0755 104 541.