Prima ediție a evenimentului intitulat “Ziua Școlii Gimnaziale numărul 1 din Jilava”

Primarul Elefterie Ilie Petre a participat, astăzi, la prima ediție a evenimentului ”Ziua Școlii Gimnaziale numărul 1 din Jilava”. “Un spectacol deosebit a fost organizat de copiii din ansamblul folcloric Jilaveancă (coordonat de doamnele prof. Velicu Mihaela și Reghini Maria) și de cei din trupele de dans Future Kids și Rain Drops, sub coordonarea școlii de dans World Dance. Am ascultat frumoasa interpretare a Alexandrei Tufănescu și am văzut și creațiile copiilor din clasele I- IV, lucrări cu teme pascale și nu numai, foarte bine realizate. Mă înclin încă o dată în fața cadrelor didactice și mă bucură faptul că reușesc să le insufle copiilor dorința de a realiza lucruri frumoase. Este foarte important să investim în copiii noștri, să îi pregătim și teoretic și practic, pentru a-i face oameni de care să fim mândri. Susțin educația copiilor și voi fi mereu alături de profesori, învățători și educatori. Felicitări încă o dată conducerii Școlii nr. 1, felicitări tuturor cadrelor didactice și felicitări tuturor copiilor!   ”, a declarat primarul Elefterie Ilie Petre.

Pe holurile Școlii au fost expuse creațiile copiilor claselor primare: creații cu teme pascale, picturi, semne de carte, toate operele de artă fiind făcute sub îndrumarea doamnelor învățătoare.

Directorul Școlii Gimnaziale nr. 1, doamna prof ing. Țecu Doina: “Îmi place să construiesc, să las un semn în urma trecerii mele la conducerea acestei școli. Vreau să demonstrez că avem resurse și suntem îndreptățiți să sperăm într-o lume mai bună, prin tot ceea ce facem”.

Prima atestare documentară a Școlii Gimnaziale nr. 1 din Jilava a fost făcută pe 16 aprilie 1849.

Posted in Anunturi, Anunturi publice, Institutii de invatamant.