Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Clădirea Primăriei Jilava va fi reabilitată şi va deveni eficientă din punct de vedere energetic

Primăria Jilava a reușit să obțină, recent, finanțare în cadrul proiectului Proiect PNRR – Fondul local C10.I.3 Reabilitare clădirilor publice din orașe și comune

“Am semnat, recent, contractul de finanțare în cadrul PNNR Componență 10- Fondul Local 1.3- Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale. Obiectivul proiectului este renovarea energetică moderată a clădirii administrative, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local”, a declarat primarul comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre. Proiectul vizează numai clădirile publice din orașe și comune care sunt destinate furnizării de servicii publice către cetățeni .

Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară.

”Este un proiect binevenit, ne bucurăm că am fost declarați eligibili și că am putut obține această finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR). Continuăm proiectele pentru comuna noastră”, a mai spus primarul Elefterie Ilie Petre.