Eveniment URIAS de ziua Jilavei

Ziua Jilavei va fi sarbatorita pe 20 Mai, motiv pentru care Primaria comunei a pus la cale un eveniment grandios, pentru toate gusturile. Astfel, incepand cu orele 15.00, in Parcul Morii din Jilava, cei mari si cei mici vor avea motive sa se distreze asa cum se cuvine. Iar pentru copiii comunei, Primaria Jilava a pregatit un program artistic special care va include si animatie, magie pentru copii, face-painting, modelaj de baloane, dar si un spectacol de 45 de minute cu “Profesorul trasnit”.
Cei mari vor avea si ei motive sa se bucure deoarece spectacolul care va fi prezentat de vedeta “Romanii au talent”, Fantastik Boy, va include spectacole oferite de nume mari ale muzicii, precum: Boier Bibescu, Dorian Popa, Ionut Dolanescu, acompaniat la vioara de sotia lui, Mr Juve si Jean de la Craiova.
Evident, pentru ca este o zi de sarbatoare cu totul si cu totul speciala pentru comuna Jilava, Primaria Jilava a pus la cale si un spectaculos foc de artificii, cel care va incheia seatra la care va invitam pe toti. Intrarea este libera.

Posted in Anunturi, Anunturi publice.