Dezbatere publica pentru construirea pasajului din Jilava

Proprietarii de terenuri situate in zona aferenta obiectivului de investitii “Construire pasaj denivelat peste calea ferata”, sunt invitati la sedinta publica ce va avea loc la sediul Scolii, nr. 1 Jilava, Sos. Giurgiului, nr. 266, sala de festivitati, in data de 14.04.2018 orele 11.00, unde se vor dezbate modalitatile de largire a strazii Centurii si Drum pe langa vii, conform prevederilor legale in vigoare.

Avand in vedere faptul ca:
 
✓ Primaria Jilava are in derulare investitia “Construire pasaj denivelat peste calea ferata”, care va asigura legatura rutiera intre strada Centurii, strada Garii si Drum pe langa vii, fiind considerata una prioritara, datorita necesitatii imbunatatirii infrastructurii de transport in sensul crearii unor legaturi directe intre comuna Jilava si municipiul Bucuresti.
✓ Obiectivul de investitii “Construire Pasaj denivelat peste calea ferata” este inclus in Progranul National de Dezvoltare Locala si beneficiaza de finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, conform Contractului de finantare nr. 3748 din 28.02.2018.
✓ Proprietarii de terenuri situate in zona aferenta obiectivului de investitii mai sus mentionat, sunt invitati la sedinta publica ce va avea loc la sediul Scolii, nr. 1 Jilava, Sos. Giurgiului, nr. 266, sala de festivitati, in data de 14.04.2018 orele 11.00, unde se vor dezbate modalitatile de largire a strazii Centurii si Drum pe langa vii, conform prevederilor legale in vigoare.  

Posted in Anunturi.